Ние използваме бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Запознайте се подробно   Разбрах

Dimyat 2012, Orange dessert  wine

Dimyat 2012, Orange dessert wine

Реколта: 2012
Район: ТРАКИЙСКА  НИЗИНА
Лозов масив: с. Димитровче

Гроздобер: 10.10.2012г.
При максимална технологична зрялост, на ръка, в малки касетки (11-13кг.)
Набраното грозде след приемане във винарската изба престоява 18 часа в хладилна камера при температура 6°С.

Ферментация: Гроздето е преработено на сортираща линия и постъпило за ферментация с твърди части в резервоари от 250л. Алкохолната ферментация започва спонтанно при ежедневно многократно разбъркване на шапката. Във ферментиращото вино постепенно и ритмично се добавя гр. концентрат. Виното престоява с твърдите части до края на м. февруари, след което се прехвърля в стари френски дъбови бъчви от 225л. Няма добавян серен диоксид.

Отлежаване: 24 месеца във  френски дъбови бъчви от 225л.

Бутилиране: 21.12.2014г.

Аналитичен състав
Алкохол - 16.0% об.
Ред. захари – 112 г/дм³ ;
Общи киселини- 6.72 г/л;
pH = 3.42;

Производство:
- 0,500л. - 891 бутилки в единични кутии.

Ако сме Ви впечатлили можете да поръчате това вино само с няколко кликвания
Обем Цена Заяви
0.500 l.50.00 лв.
  • 0.500 l. - Опаковано в единична кутия
Проявявате ли интерес към следните галерии
Поръчайте само с няколко кликвания
Обем Цена Заяви
0.500 l.50.00 лв.
  • 0.500 l. - Опаковано в единична кутия
Нашите продукти са разделени в следните категории
Желаете ли да споделите с нас мнението си за това вино
Вашето име *
e-mail *
Mнението Ви за това вино *
Промоционален код на бутилка (ако имате такъв)

Потвърждаващ код
Каталог винарско имение Драгомир
Посещение на винарско имение Драгомир
Винарско имение Драгомир във Facebook
Винарско имение ДРАГОМИР - Страхотни вина от dragomir.bg. © Всички права запазени 2006 - 2018